Corona

Geplaatst op donderdag 30 juli 2020

Vakantie voorbij, nog steeds zomer, nog steeds geen grote evenementen. Net als de artiesten probeert ook de "creatieve" tak van ons dorpshuis te overleven. Een groepje vrienden heeft al eens een streaming concert bekeken op het grote scherm, we gaan het nu met en voor een grotere groep proberen. 

Zaterdag 8 augustus is er een streaming concert van "De Staat". Voor veel mensen een bekende band. Aangezien we zelf nogal fans zijn gaan we dat gewoon op het scherm zetten in de grote zaal. We hebben een paar tickets gekocht en overlegd met de organisatie of we iets als dit mogen vertonen. Daar kwam een erg poitieve reactie op en dit geeft mogelijkheden voor zowel t Schienvat als de artiesten. Bij succes zullen we dat zeker herhalen. 

De corona maatregelen, er is veel te doen over gedrag en handhaven. We willen dat in NL graag doen op eigen verantwoordelijkheid en persoonlijke instelling van mensen. Ook wij vragen dat van jou.

Kom niet als je (ook maar geringe) verkoudheids verschijnselen hebt,
ontsmet bij binnenkomst je handen,
en hou 1,5mtr afstand van niet gezinsleden.

We verwachten ca. 50 personen kwijt te kunnen in de grote zaal, we zullen alle namen en tel/email gegevens van iedereen moeten noteren (bij aanmelden). We plaatsen te stoelen volgens de aanmelding (kom je met groepje van 1 woonadres plaatsen we je stoelen bij elkaar) en we maken loop paden naar de toiletten (maximaal 1 persoon gelijktijdig in dames en/of heren)

Gaat dit allemaal goed, en ook naar jullie wensen, dan zullen we het zeker gaan herhalen.

Tot 8 augustus en blijf gezond!

Terug naar overzicht

Corona