Dichter bie gevuilens

Geplaatst op dinsdag 28 augustus 2018

In hun nieuwe programma ‘Dichter bie gevuilens’ neemt Twij Körten, Twij Langen u mee in een wereld vol emoties. Een wereld die soms op lichtvoetige, soms op serieuze wijze wordt belicht, netuurlek in t Grunnegs.

Kaarten zijn te reserveren bij de beheerder van Dorpshuis t Schienvat, tel 0595 - 551280.

Omdat het een TRY OUT is is er geen entreeprijs maar kunnen de bezoekers een vrije gift doen.

Youtube: Mörgen weer op
Youtube: Verschillende nummers2körten,2langen was een gelegenheidsformatie die toevalligerwijze is ontstaan tijdens een Benefietconcert voor K6 tegen kanker op 26 februari 2016 in Oudeschans. Vanuit het publiek kwam de opmerking: "god dit motten je voaker doun" en aldus is geschied.

De vier bandleden vulden elkaar qua stemmen aan en zo ontstond er een vierstemmig geluid. Inmiddels is een CD opgenomen, Morgen Weer Op met zeven eigen nummers en teksten, die op 4 november 2016 is gelanceerd.

Alle bandleden hebben ook hun eigen optredens. 

Eltje Doddema is de nestor van de band. Hij zit al heel lang in het vak en is het bekendst met eigen repertoire. Harm Tabak treedt ook solo op en met een nieuwe formatie Harm Tabak & the Flashbacks. De broers Bart & Evert Kruizinga met zangduo K2 (twije).

Vanaf het najaar 2016 treed 2K2L op met een 2 uur durend programma met eigen nummers, verhalen en anekdotes.

De CD maar ook info en boekingen over / van optredens kunnen worden verkregen via 2korten2langen@gmail.com en 0031 597 532517

Terug naar overzicht

Dichter bie gevuilens